Wat is het verschil tussen de Quooker boilers?

De Quooker-boilers, waaronder de PRO3, Combi-boiler en Combi+-boiler, verschillen in functionaliteit en capaciteit. Hieronder informatie over de verschillende Quooker boilers.

Quooker PRO3 boiler

Dit is de kleinste boiler van Quooker en levert uitsluitend kokend water. Door de kleine omvang van deze boiler past die in ieder keukenkastje en kan deze dus altijd gemonteerd worden. Deze boiler is ideaal wanneer u niet lang wacht op warm water.

 • Functionaliteit: De PRO3-boiler levert alleen kokend water.
 • Inhoud: De PRO3-boiler heeft een inhoud van 3 liter.
 • Installatie: Deze boiler wordt op enkel de koud waterleiding gemonteerd.
  Kortom, de Quooker PRO3-boiler biedt een directe en efficiënte oplossing voor het leveren van kokend water in kleinere huishoudens. Het is compact, veilig en handig in het gebruik.

 

Quooker COMBI boiler

Deze boiler is een stukje groter dan de Pro 3 boiler en is geschikt voor zowel koud, warm als kokend water! De COMBI boiler wordt op enkel de koud waterleiding gemonteerd, dit betekend dus dat de boiler het warme en kokende water uit de boiler haalt. Op deze manier maakt u in de keuken geen gebruik meer van de cv ketel.

 • Functionaliteit: De Combi-boiler levert zowel kokend water als warm water voor de keukenkraan.
 • Inhoud: De inhoud van de Combi-boiler geeft u 7 liter kokend water of 15 liter warm water.
 • Installatie: Deze boiler wordt op de koud waterleiding gemonteerd.

Kortom, de Quooker Combi-boiler biedt de voordelen van zowel kokend water als warm water in de keuken. Het is een handige en veelzijdige oplossing voor gezinnen en huishoudens die regelmatig gebruikmaken van zowel kokend als warm water in hun dagelijkse keukenactiviteiten.

Quooker COMBI+ boiler

De Quooker COMBI+ boiler is net als de COMBI boiler geschikt voor koud, warm en kokend water. Het verschil zit hem in de aansluiting. Deze boiler wordt namelijk op de koud en warm waterleiding aangesloten. Op deze manier blijft u onbeperkt warm water hebben.

 • Functionaliteit: De Combi+-boiler levert kokend water en warm water in de keuken.
 • Inhoud: De inhoud van de Combi+-boiler geeft u 7 liter kokend water en onbeperkt warm water.
 • Installatie: Deze boiler wordt op zowel de warm als koud waterleiding gemonteerd.
× Hoe breed is uw huidige kookplaat?