Boretti Inductie Kookplaat

De inductie kookplaten van Boretti zijn uniek in zijn soort. Dankzij de innoverende inductietechnologie is koken nu nog sneller, schoner en veiliger. Daarnaast is de Boretti inductie kookplaat veilig uit te schakelen na het einde van de geselecteerde kooktijd, dit dankzij de timer met uitschakelfunctie die standaard op alle inductie kookplaten te vinden is.

Prijs
Breedte
Aantal Kookzones
Flexibele zones

van gas naar inductie.nl

Gun jezelf een Boretti fornuis

Voor veel mensen is het de koning onder de fornuizen en veel amateurkoks dromen ervan. Een echt Boretti fornuis. Deze klassieker onder de fornuizen staat als jaren bekend om zijn power en zijn unieke uitstraling. Met deze krachtpatser haal je een statement in huis die je jezelf mag gunnen. Van oorsprong staat een Boretti fornuis bekend om de krachtige gaspitten. Tegenwoordig zijn er ook modellen te krijgen met een inductie kookplaat. Inductie is de meest veilige manier van koken. Je hebt geen gedoe meer met een gaskraan die kan gaan lekken en het is bijna onmogelijk om jezelf te verbranden aan de plaat. Een inductieplaat verliest zijn warmte zodra de pit wordt uitgezet. Dat werkt heel anders dan met een gewone keramische kookplaat. Daar blijft de pit nog een tijd warm, ook als deze niet meer aanstaat. En bij gas heb je te maken met open vuur en pitten die nog heet blijven als je het gas al uit hebt gezet. We duiken in dit artikel met plezier in de wereld van Boretti en delen graag met je wat de mogelijkheden zijn.

Inductie kookplaat schoonmaken

Een inductie kookplaat is gemakkelijk schoon te maken. Laat ten eerste de kookplaat afkoelen. Gebruik een vochtige doek om etensresten en vlekken schoon te maken. Dankzij het vlakke oppervlakte is de plaat zeer eenvoudig schoon te maken wanneer u dit dagelijks bijhoudt.

Kindvriendelijk en brandveilig

Alle inductie kookplaten van Boretti zijn voorzien van een kinderslot. Hiermee is het dus een goede keuze om over te stappen naar een inductie kookplaat als u een gezin heeft met jonge kinderen. Wanneer u de pan van de kookzone haalt, gaat de plaat uit en is hij niet meer warm. Op deze manier is de plaat zeer kindvriendelijk. Daarnaast is de kookplaat zelf niet warm, maar verwarmt het alleen de pan.

Snel opgewarmde kookplaten

Een inductie kookplaat is snel opgewarmd. De pannen worden verwarmd door een magnetisch veld. Het voordeel hierbij is dat niet de kookplaat wordt opgewarmd, maar dat het alleen de pannen verwarmd. Zodra u een pan op een kookzone zet, wordt deze gedetecteerd. Wanneer u de pan weghaalt, schakelt de zone automatisch uit. Hierdoor kunt al na 20 seconden beginnen met koken!

Gasloos koken

Een inductie kookplaat is het beste alternatief voor het koken op gas. Bij het koken op inductie verbruikt u alleen elektriciteit. Gasloos koken is een stuk energiezuiniger en er wordt geen aardgas meer verbruikt.

Geniet van de voordelen met een Boretti inductie kookplaat

Bent u geïnteresseerd geraakt in de inductie kookplaten van Boretti en wilt u genieten van een duurzame, veilige en kindvriendelijke manier van koken? Bekijk hier de volledige collectie met Boretti kookplaten.

Boretti inductie voor nog meer kookgemak

Met Boretti inductie haal je het beste in huis om de lekkerste gerechten te koken. Beter dan dit kun je niet hebben. De inductieplaten zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook vooruitstrevend en maken het jou heel gemakkelijk. Je kunt heerlijk uitgebreid koken met de vijf zones en zo een meer-gangen diner op tafel toveren voor jouw gasten. Als je een lekkere biefstuk wilt bakken kun je gebruik maken van de booster die elke zone heeft. Daarmee zorg je voor een snelle en efficiënte temperatuurstijging. De flexzones helpen je om zelf de indeling van de kookplaat te bepalen. 

Met Boretti inductie zit er geen grens meer aan jouw culinaire ambities. Als je wilt kun je een grote zone maken door twee zones te combineren. Zo maak je de heerlijkste stoofgerechten en kun je voor een grote groep koken. Je kunt er zelfs een grote grillplaat, plancha of teppanyaki-plaat aan koppelen. Een grote pan kun je ook zonder moeite kwijt. Koken wordt nog makkelijker met een Boretti. Maak je droom waar en gun jezelf dit feest. Het een aanschaf waar je jaren plezier van hebt.

Boretti inductie fornuis maakt je kookplezier compleet

Je kunt kiezen voor een volledig Boretti inductie fornuis met oven. Dat is de meest complete versie die niet alleen heerlijk is om op te koken, het is meteen ook een prachtige eyecatcher in je keuken. Je kunt kiezen voor een mooie kleur zodat het fornuis er nog meer uitspringt. Wil je dat liever niet? Dan kun je natuurlijk ook een neutrale kleur kiezen.

Het Boretti inductie fornuis maakt je leven gemakkelijk en je creaties fantastisch. Om het gebruiksgemak nog groter te maken kun je voor elke zone afzonderlijk een digitale timer instellen. Zo heb je de volledige controle over jouw kookproces en zijn je gerechten als altijd perfect qua garing. Wil je vooruit koken, zodat je tijdens het diner tijd hebt voor je gasten? Dan kun je je heerlijke gerechten warmhouden of stoofgerechten lekker laten sudderen tot ze zacht en gaar zijn. De plaat heeft een automatische warmhoud- en sudderstand voor je. Vanaf nu kun jij elke gerecht uit elk kookboek maken. Koken was nog nooit zo eenvoudig.

Boretti inductie kookplaat om te koken als een sterren chef

Met een Boretti inductie kookplaat haal je de meest veilige manier van koken in huis. Net als het inductie fornuis is er geen sprake van open vuur, of de kans op een gaslek. Je hoeft je er ook geen zorgen om te maken dat je kinderen zich branden aan de plaat. Want zodra de plaat uit is, is ook de hitte weg. En als je de pan van het vuur haalt, stopt de plaat met energie geven. Zodra de pan van het vuur af is, is ook de warmte van de plaat weg. Veiliger koken bestaat niet. Zelfs professionele chefs die zweren bij gas stappen over op inductie.

De Boretti inductie kookplaat is niet alleen heel handig om op te koken. Je hebt er geen werk aan om de plaat goed schoon te maken. Daarbij is de plaat super strak qua design en dat siert je keuken. Je houdt de plaat makkelijk schoon met een doekje en eventueel wat reiniger. Inbranden van suiker of overgekookt vocht is voorgoed verleden tijd. Het is simpelweg niet meer mogelijk omdat de plaat niet heel heet wordt en alleen wat last heeft van restwarmte van de bodem van de pan. Het is elke keer weer fijn om te zien dat de plaat weer glanzend schoon is na elk gebruik.

Maak je droom waar met Boretti fornuis inductie

Een Boretti fornuis inductie is voor thuiskoks een droom. En dat snappen we heel goed. Zelfs professionele chefs creëren hier de mooiste culinaire gerechten. Het zijn niet alleen de slimme functies waarmee het fornuis is uitgerust. Het gaat voor de liefhebbers ook om de functionaliteit en uitstraling. Je haalt een robuuste kookhulp in huis die staat te glimmen van plezier en die popelt om je te helpen de mooiste creaties op tafel te zetten. De kleur kun je zelf bepalen. Professioneel RVS, mat grijs, glanzend rood, stijlvol zwart. Het is aan jou.

Een Boretti fornuis inductie geeft je veel flexibiliteit. De meeste gebruikte maat is 90 cm en dat is een maat die in elke keuken past en tegelijkertijd groter is dan de standaard maat. Zo heb je alle ruimte om te koken, bakken en te grillen. Heb je een kleine keuken, dan is er een klein model van 60 cm zodat je toch kunt genieten van de functies. Kook je graag en veel en heb je de ruimte dan kun je kiezen voor een model dat 120 cm breed is. Daarmee kun je echt alle kanten op en is geen gerecht meer onmogelijk.

Prijs
Aantal Kookzones
Flexibele zones
Breedte
× Hoe breed is uw huidige kookplaat?