Bosch Inductie Kookplaat

De inductie kookplaten van Bosch zijn uniek in zijn soort. Dankzij de innoverende inductietechnologie is koken nu nog sneller, schoner en veiliger. Daarnaast is de Bosch inductie kookplaat veilig uit te schakelen na het einde van de geselecteerde kooktijd, dit dankzij de timer met uitschakelfunctie die standaard op alle inductie kookplaten te vinden is.

Prijs
Breedte
Aantal Kookzones
Flexibele zones
Bosch PXX975DC1E | 90CM
2.470,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
Bosch PXV875DC1E | 80CM
1.870,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
Bosch PVS775FC5E | 70CM
1.710,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
BOSCH PXE675DC1E | 60CM
1.790,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.

van gas naar inductie.nl

Inductie kookplaat schoonmaken

Een inductie kookplaat is gemakkelijk schoon te maken. Laat ten eerste de kookplaat afkoelen. Gebruik een vochtige doek om etensresten en vlekken schoon te maken. Dankzij het vlakke oppervlakte is de plaat zeer eenvoudig schoon te maken wanneer u dit dagelijks bijhoudt.

Kindvriendelijk en brandveilig

Alle inductie kookplaten van Siemens zijn voorzien van een kinderslot. Hiermee is het dus een goede keuze om over te stappen naar een inductie kookplaat als u een gezin heeft met jonge kinderen. Wanneer u de pan van de kookzone haalt, gaat de plaat uit en is hij niet meer warm. Op deze manier is de plaat zeer kindvriendelijk. Daarnaast is de kookplaat zelf niet warm, maar verwarmt het alleen de pan.

Snel opgewarmde kookplaten

Een inductie kookplaat is snel opgewarmd. De pannen worden verwarmd door een magnetisch veld. Het voordeel hierbij is dat niet de kookplaat wordt opgewarmd, maar dat het alleen de pannen verwarmd. Zodra u een pan op een kookzone zet, wordt deze gedetecteerd. Wanneer u de pan weghaalt, schakelt de zone automatisch uit. Hierdoor kunt al na 20 seconden beginnen met koken!

Gasloos koken

Een inductie kookplaat is het beste alternatief voor het koken op gas. Bij het koken op inductie verbruikt u alleen elektriciteit. Gasloos koken is een stuk energiezuiniger en er wordt geen aardgas meer verbruikt.

Geniet van de voordelen met een Bosch inductie kookplaat

Bent u geïnteresseerd geraakt in de inductie kookplaten van Bosch en wilt u genieten van een duurzame, veilige en kindvriendelijke manier van koken? Bekijk hier de volledige collectie met Bosch kookplaten.

Prijs
Aantal Kookzones
Flexibele zones
Breedte