Etna Inductie Kookplaat

De inductie kookplaten van Etna zijn uniek in zijn soort. Dankzij de innoverende inductietechnologie is koken nu nog sneller, schoner en veiliger. Daarnaast is de Etna inductie kookplaat veilig uit te schakelen na het einde van de geselecteerde kooktijd, dit dankzij de timer met uitschakelfunctie die standaard op alle inductie kookplaten te vinden is.
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Breedte
Aantal Kookzones
Aantal Kookzones
Flexibele zones
Etna KIF790ZT | 90 cm
1.600,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
Etna KIF780ZT | 80 cm
1.550,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
Etna KI680ZT | 80 cm
1.330,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
Etna KIS670ZT | 70 cm
970,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
Etna KI560ZT | 60 cm
1.150,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
Etna KIS260ZT | 60 cm
830,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
ETNA A362KZT | 60CM
1.240,00
Inclusief plaatsing en aansluiting in de Meterkast
ETNA KI290ZT | 90 CM
1.430,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
ETNA KIF670ZT | 70 cm
1.250,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.
ETNA KI259ZT | 60 cm
1.120,00
Inclusief plaatsen en aanpassen in de meterkast.

van gas naar inductie.nl

4 en 5 pits inductie kookplaten

In uw zoektocht naar een inbouw inductie kookplaat komt u platen met 4 of 5 kookzones tegen. Bij grote gezinnen zijn 5 kookzones ideaal, aan de keerzijde pakken deze wel extra stroom waardoor een kookplaat met 4 zones het voordeligst kan zijn. Bekijk hieronder de verschillen om een weloverwogen keuze te maken.
Etna inductiekookplaat

4 kookzones

De 4 pits inductie kookplaten zijn voldoende voor het bereiden van een uitgebreide maaltijd. De prachtige kookplaten van Etna bevatten 4 elektronisch geregelde kookzones.

5 kookzones

De 5 pits inductie kookplaten beschikken over 4 standaard kookzones met daarnaast een kookzone voor grote pannen. Afhankelijk van het model kan de plaat ook bestaan uit 4 kookzones waarbij één zone opgesplitst kan worden.

Flexibele kookzones

Geniet van de vrijheid van een flexibele kookzone. U kunt helemaal zelf bepalen op welke manier de pannen worden neergezet, omdat de flexibele kookzone alleen warm wordt waar de pan de zone aanraakt. Dit kan handig zijn wanneer er gebruik wordt gemaakt van verschillende formaten pannen.

Uw inductie kookplaat aansluiten

Wanneer u bij ons een inductie kookplaat aanschaft, verzorgen wij de volledige installatie van montage in het keukenblad tot de aansluiting in de meterkast zonder aanvullende kosten. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het aansluiten van uw kookplaat. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles veilig en netjes wordt geïnstalleerd. Heeft u een formaat kookplaat besteld die groter of kleiner is dan uw huidige kookplaat of gasfornuis? Ook dat is geen probleem! Wij hebben altijd gereedschap bij ons om de inductie kookplaat naadloos aan te sluiten op uw keukenblad. Zo kunt u na installatie meteen genieten van uw nieuwe inductie kookplaat!

Het verschil tussen inductie en keramische kookplaten

Een inductie kookplat is sneller, veiliger en energiezuiniger dan een keramische kookplaat. Daarnaast hebben inductie kookplaten flexibele kookzones. Bij een inductie kookplaat verwarmt u pannen via een magnetisch veld. Hierdoor is uw kookplaat binnen 20 seconden warm. Een keramische kookplaat heeft even tijd nodig om op te warmen waardoor het 1 á 2 minuten duurt voordat u kunt beginnen met koken. Daarnaast is een inductie kookplaat energiezuiniger, omdat het alleen de pan zelf verwarmt en vrij snel afkoelt als de kookplaat wordt uitgeschakeld. Een keramische kookplaat gebruikt veel energie om de kookzones op te warmen en heeft langer de tijd nodig om af te koelen. Dit maakt koken op inductie ook een stuk veiliger.

Inductie kookplaat schoonmaken

Een inductie kookplaat is gemakkelijk schoon te maken. Laat ten eerste de kookplaat afkoelen. Gebruik een vochtige doek om etensresten en vlekken schoon te maken. Dankzij het vlakke oppervlakte is de plaat zeer eenvoudig schoon te maken wanneer u dit dagelijks bijhoudt.

Kindvriendelijk en brandveilig

Alle inductie kookplaten van Siemens zijn voorzien van een kinderslot. Hiermee is het dus een goede keuze om over te stappen naar een inductie kookplaat als u een gezin heeft met jonge kinderen. Wanneer u de pan van de kookzone haalt, gaat de plaat uit en is hij niet meer warm. Op deze manier is de plaat zeer kindvriendelijk. Daarnaast is de kookplaat zelf niet warm, maar verwarmt het alleen de pan.

Snel opgewarmde kookplaten

Een inductie kookplaat is snel opgewarmd. De pannen worden verwarmd door een magnetisch veld. Het voordeel hierbij is dat niet de kookplaat wordt opgewarmd, maar dat het alleen de pannen verwarmd. Zodra u een pan op een kookzone zet, wordt deze gedetecteerd. Wanneer u de pan weghaalt, schakelt de zone automatisch uit. Hierdoor kunt al na 20 seconden beginnen met koken!

Gasloos koken

Een inductie kookplaat is het beste alternatief voor het koken op gas. Bij het koken op inductie verbruikt u alleen elektriciteit. Gasloos koken is een stuk energiezuiniger en er wordt geen aardgas meer verbruikt.

Geniet van de voordelen met een Etna inductie kookplaat

Bent u geïnteresseerd geraakt in de inductie kookplaten van Etna en wilt u genieten van een duurzame, veilige en kindvriendelijke manier van koken? Bekijk hier de volledige collectie met Etna kookplaten.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Aantal Kookzones
Aantal Kookzones
Flexibele zones
Breedte
× Hoe breed is uw huidige kookplaat?