Inductiekookplaten

Energiezuinig koken

Inductie koken is de minst gevaarlijke manier van koken. Er is geen open vuur, gas kan niet gaan lekken en je kan jezelf niet branden aan de plaat. Zodra je de pan van de inductiekookplaat afhaalt , stopt hij met het generen van energie. Zonder pan geen warmte.

Veilig koken

Doordat de kookzones alleen werken zodra er een pan op staat, maakt het koken op inductie een stuk veiliger. De plaat zelf word nooit heet, alleen een beetje warm van de restwarmte. Omdat er ook geen open vuur is verminder je het risico van brand in je keuken ook enorm.

Gemakkelijk schoon te houden

De gladde keramische kookzones van een inductiekookplaat worden niet zo vuil als andere kookplaten en zijn daarom makkelijker schoon te maken. Ze worden alleen verhit door de restwarmte van de bodem en dat betekend dat overgekookt vocht of gemorste suiker niet kan inbranden. Na het koken even de plaat afnemen, en klaar ben je!

Sneller

Omdat de pannen alle energie opnemen worden deze ook sneller warm.

IMG_0180 IMG_0187
IMG_0078 kopie whatsapp-image-2021-04-16-at-162730 (1)
IMG_0105 kopie IMG_0116 kopie

Ontzorgen

Wanneer u bij ons een inductiekookplaat aanschaft, dan verzorgen wij ook de volledige installatie, van montage in het keukenblad tot aansluiting in de meterkast. Onze vakmensen gaan pas naar huis als de inductiekookplaat veilig en netjes is geïnstalleerd.

Persoonlijk advies

De beste kookplaat voor u is afhankelijk van uw wensen, maar ook met de voorbereiding in de meterkast. Meer informatie kunt u lezen in onderstaande artikelen. U kunt ook gebruik maken van onze online keuzehulp, vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder!

Inductie kookplaat 3 fase stroom

Bent u op zoek naar een inductie kookplaat met 3 fase stroom?

Het verschil tussen elektrisch en inductie?

Wilt u elektrisch koken of koken met inductie?

Energiezuinig koken

Een inductiekookplaat is hier de perfecte oplossing voor!
× Hoe breed is uw huidige kookplaat?