Installatie Quooker kraan

In één op de drie keukens wordt deze kraan inmiddels geplaatst: De Quooker, een kraan die direct kokend water levert. Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw reguliere kraan? Of wilt u uw keuken volledig van het gas af? Dan is de Quooker een aanrader. Deze kwaliteitskraan bespaart u jaarlijks veel energie en daarmee geld. Van Gas naar Inductie werkt al jarenlang samen met Quooker. Wij kennen als geen ander de verschillen tussen de kranen en de installatiemogelijkheden.

Van aankoop tot installatie

Quooker heeft voor al uw wensen een mooie en duurzame oplossing. Wij kunnen u hierover uitvoerig informeren en adviseren zodat u een Quooker kunt kiezen die past bij uw gebruik en woonsituatie. Wanneer u via ons een Quooker aanschaft, verzorgen wij als Quooker installateur de volledige installatie en montage in het keukenblad. Dit doen wij altijd voor een transparante all-in prijs. Onze belofte is dat onze vakmensen pas naar huis gaan wanneer uw Quooker veilig en netjes is geïnstalleerd.

Professionele Quooker installateur

Het installeren van een Quooker kraan is geen kwestie van even aansluiten op de water- en stroomtoevoer. In de meeste gevallen dient er een gat geboord te worden in uw aanrechtblad. Onze vakmensen hebben professioneel gereedschap bij zich om de Quooker naadloos aan te laten sluiten op uw aanrecht. Vervolgens monteren zij de kraan op de juiste manier en sluiten zij het reservoir aan op de waterleiding en de afvoer. Doordat Quooker veel verschillende oplossingen biedt, is elke Quooker installatie anders. Wij weten als geen ander hoe elk type kraan veilig geïnstalleerd moet worden. Mochten de benodigde aansluitingen voor uw Quooker niet aanwezig zijn, dan regelen wij dat uiteraard voor u.
× Hoe breed is uw huidige kookplaat?