Inductiekookplaat 3 fase stroom

Bent u op zoek naar een inductiekookplaat met 3 fasen stroom? Zoek dan niet verder, bij Van Gas naar Inductie bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse inductiekookplaten met 3 fasen stroom die wij kosteloos bij u komen installeren.

Wat is inductie met 3 fasen stroom?

Een inductiekookplaat met 3 fasen stroom is een elektrische kookplaat. Bij deze kookplaat wordt de pan zélf verwarmd door een magnetisch veld. Wanneer u aan het koken bent en u de pan van de kookplaat haalt, schakelt de kookplaat vanzelf uit. Het is essentieel dat u gebruik maakt van stalen pannen, deze maken namelijk goed contact met de inductiekookplaat. Een inductiekookplaat met 3 fasen stroom kunt u gemakkelijk aansluiten op 3 groepen in uw meterkast. Als de kookplaat 4 zones bevat, dan is een inductiekookplaat met 3 fasen stroom nodig. Deze kookplaten zijn duurzaam en veilig! En wist u dat in 2050 de overheid het koken op gas wil afschaffen? Dit lijkt misschien nog ver weg, maar waarom zou u niet nu al uw voordeel halen met het koken op inductie met 3 fasen stroom?

Heeft u vragen?

Heeft u hulp nodig of eventueel vragen over onze inductie kookplaten met 3 fasen stroom? Van Gas Naar Inductie helpt u graag met het maken van uw keuze. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0341 – 209 006 en per e-mail op info@vangasnaarinductie.nl. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons!
× Hoe breed is uw huidige kookplaat?