Voordelen van een Quooker

Buiten het feit om dat Quooker prachtige en kwalitatieve kranen levert, biedt het met nog vele andere voordelen. Er is niets mis met een waterkoker of fluitketel, maar Quooker kan veel toevoegen aan uw huishouden. Bij deze de voordelen van Quooker op een rijtje, dan is de keuze wellicht snel gemaakt.
  1. Alles uit één kraan: met een Quooker haal je alles uit één kraan: 100 graden kokend, warm, koud en mogelijk zelfs bruisend en gefilterd water.
  2. Bijzonder handig: áltijd beschikking over water voor een gekookt eitje in de ochtend of een karaf bruisend water bij het eten. Een Quooker heeft vele toepassingen.
  3. Een duurzame keuze: hoewel een Quooker wellicht luxe voelt, is het juist ook een duurzame keuze. Quookers gaan efficiënter om met water en warmte. Dit maakt een Quooker een klimaat bewuste keuze.
  4. Veiligheid staat voorop: met slimme vergrendelingen is Quooker de veiligste oplossing, zeker ook voor kinderen. Zo kan er niet onbedoeld kokend water uit de Quooker komen.
  5. Bespaart energie: wanneer je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt, gebruiken Quookers minder stroom dan uw waterkoker. Met bepaalde Quookers (met Combi-reservoir) kunt u zelfs energie besparen.
  6. Meer ruimte in uw keuken: een Quooker brengt u een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Een waterkoker neemt al snel ongewenst veel plek in beslag. Een Quooker zorgt voor meer ruimte op uw aanrechtblad.
  7. Betere smaak: dit komt door het geïntegreerde filter die onzuiverheden als chloor, bacteriën en pesticiden uit het water filtert. Daarnaast wordt het water in het reservoir doorgekookt doordat het in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden wordt bewaard.

Meer weten?

Bent u benieuwd welke Quooker het best past bij uw wensen? Kom niet voor verrassingen te staan en laat ons u adviseren. Gebaseerd op hoe u water wilt gebruiken, gaan we op zoek naar de meest ideale oplossing. En daarna komen we bij u langs voor een vakkundige installatie. Ontzorgen voor een all-in prijs staat bij ons centraal.
× Hoe breed is uw huidige kookplaat?